FOR GARDEN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Historicky největší veletrh FOR GARDEN 2023 nabídne v Letňanech produkty i inspiraci takřka ze všech zahradních oborů


Již ve čtvrtek 30. března máte možnost navštívit veletrh FOR GARDEN, který je za roky svého pořádní ve své nejlepší kondici. Až do neděle 2. dubna tu na Vás čeká nabídka českých i zahraničních firem ve třech halách a na venkovní ploše. Spolu s veletrhy FOR INTERIOR a DESIGN SHAKER Vám tento souběh nabízí návštěvu plnou zážitků takřka ve všech výstavních halách a to nejen co do nabídky produktů a služeb, ale také v podobě nabitého doprovodného programu.

Inspiraci pro zdokonalení zahrady nebo vytvoření zcela nové oázy klidu u svého domu nabídnou odborníci z řad zahradních architektů nebo vystavovatelé, kteří na svých expozicích představí to nejlepší ze své produkce, novinky pro letošní sezónu i současné trendy.

Jednoznačně nejsilnějším oborem, který se na veletrhu v letošním roce představí, jsou zahradní stavby: pergoly a zimní zahrady, ale i zahradní domky, chybět nebude ani nová verze zahradního domku typu posed.

Premiérově si návštěvníci prohlédnou produkty například od společnosti Columbus Energy, která se zaměřuje na energetická řešení pro domácnosti, firmy a obce v celé republice. Mezi jejich produkty patří fotovoltaika, tepelná čerpadla a nabíječky pro elektromobily.

Poprvé se představí také všechny čtyři divize společnosti Stanley Black & Decker Czech Republic – Stanley Fat Max, Cub Cadet, Black & Decker a DEWALT.

Společnost POOLTECHNIKA představí nové filtrační čerpadlo s 80-ti procentní úsporou energie a tišším režimem. Se světelným designem v zahradě poradí HOLAS Lighting, společnost BATIMA představí top výrobek v oblasti bioklimatických pergol.

Firma ASKO nabídne na svém stánku ucelenou prezentaci zahradního nábytku, dětského zahradního programu a zahradního sortimentu v novinkách pro rok 2023.

Novinku přiveze do Letňan firma KVĚT, a to luční koberce. Ty jsou ekologickou alternativou ke klasickým travním kobercům a hodí se do rodinných zahrad, parků, střešních zahrad či ovocných sadů.

V nabídce veletrhu nebudou chybět produkty na terasy, široká nabídka zahradního nábytku a grilů a také oheň osazený ve stole či nádobě od ELEMENTI, stroje pro sečení rozmanitých terénů, závěsná houpací křesla i široké portfolio stínidel, pergol a produktů pro zastřešení teras. O zasklení balkonů, lodžií a dalších prostor bude možné hovořit například s odborníky z firmy Kaveo, zájemci o venkovní segmentové kuchyně najdou širokou nabídku u firmy Gabasol, POLITUS a také u firem Svět krbů a Kasperia.

Ten, kdo shání kvalitní české vířivky, domácí lázně, finské sauny, infrasauny nebo solární sprchy, může navštívit například expozici společnosti HANSCRAFT či SOFTUB.

Během konání veletrhů bude probíhat zajímavý program na pódiu v Hale 5 včetně soutěže středních zahradnických škol z celé republiky pod názvem OTVÍRÁNÍ JARA. V průběhu čtyř dnů se na pódiu vystřídá i řada známých osobností jako Bára Basiková, Adéla Gondíková, Michaela Dolinová, Jan Čenský, Pavlína Senič a mnoho dalších. Nebudou chybět ani vystoupení předních českých a slovenských floristů, například Pavla Hrušky, Jarmily Pejpalové a dalších.

Pro zahradní architekty bude premiérově představena zcela nová verze programu NBL Landscape Designer 2023 CZ pro návrhy zahrad.

 

 






Více
Plán výstaviště

Záverečná zpráva FOR GARDEN 2023

Závěrečná zpráva For Garden 2022

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje